Siniša Karan

"Kreature o Sudu, OHR-u, PIK-u samo u glavama siledžija iz SAD i Britanije"

  • Izvor: SRNA
  • 17.10.2023. 18:06

Profesor ustavnog prava Siniša Karan izjavio je za Srnu da riječi o Sudu BiH, Tužilaštvu, OHR-u, visokom predstavniku, Savjetu za implementaciju mira /PIK/ i Kristijanu niko neće naći niti moći pročitati u Dejtonskom mirovnom sporazumu, jer te kreature nalaze se isključivo u glavama unitarista i siledžija iz Amerike i Velike Britanije.

"Prevara je razotkrivena - BiH je privatna država bez ustava! Tuđini su sebi napravili privatnu državu koja nema Ustava i to uz pomoć kvislinga koji su je u ruke okupatora predali bez ispaljenog metka. Ni Srbi, ni Hrvati ni Bošnjaci nisu dali saglasnost za ovakvu državu. Da li garanti Dejtonskog mirovnog sporazuma znaju da je on prekršen, unakažen? Danas se čak moramo zapitati i da li taj sporazum uopšte postoji?!", istakao je Karan za Srnu.

On je ocijenio da politika ne samo da je ušla u pravosudnu sferu, ona je zgazila sve pred sobom. "OHR i Savjet za implementaciju mira, uz svesrdnu pomoć Bošnjaka, uništili su i domaće i međunarodno pravo", rekao je Karana za Srnu, naglasivši da se Republika Srpska sada nalazi u vihoru uništavanja usaglašenog ustavnog okvira, jer je unitarizacija BiH na vrhuncu!

"Dođoš Šmit sa svojim slugama hoće po svaku cijenu da slomi otpor Republike Srpske. Neka on i svi ostali dušebrižnici uzmu i pročitaju najkraći Ustav na svijetu: Aneks četiri Dejtonskog mirovnog sporazuma, i neka ga proučavaju i danima i noćima", poručio je Karan. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.