Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara

Košarac: To što Šmitu aplaudira polovina sarajevskog haustora ne znači da ima legitimitet

  • Izvor: ATV
  • 05.03.2024. 13:49

O nebitnosti ilegalca Šmita: To što njegovim budalaštinama aplaudira jedna polovina nekog sarajevskog haustora, ne znači da on ima legitimitet i pravo da se miješa u unutrašnja pitanja u BiH, poručio je zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara BiH Staša Košarac u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Košarac je dodao da je krajnji domet lažnog autoriteta lažnog visokog predstavnika jedna sećija u jednoj sarajevskoj mahali. 

"Što se tiče Srpske, on je zmaj od papira, a svakom svojim izrečenom nebulozom, dokazuje jedino da ga glupost, kao globalna pojava, nije zaobišla“, naveo je Košarac.  

Pucar: Očekujem da će doći do spajanja postupka protiv Dodika i Lukića

Pucar: Očekujem da će doći do spajanja postupka protiv Dodika i Lukića

OHR doslovno nema ništa sa evropskim putem BiH, dodao je Košarac, a ponajmanje to ima okupator i falsifikator Šmit. Na putu ka ЕU, poručuje Košarac, OHR se pominje isključivo u kontekstu što hitnijeg zatvaranja ove institucije.

"Kristijan Šmit je glavna prepreka i evropskom putu i svakoj perspektivi da BiH postane funkcionalna. Svako rješenje koje bi eventualno nametnuo udaljilo bi nas ne samo od ЕU, već dodatno pogoršalo unutrašnje odnose i u kočnici Srpsku bi još više udaljilo od BiH“, naveo je Košarac. 

Vulićeva Berbokovoj: Nadam se da ćete podržati usvajanje, a ne nametanje zakonskih rješenja

Vulićeva Berbokovoj: Nadam se da ćete podržati usvajanje, a ne nametanje zakonskih rješenja

Košarac je poručio da o tome treba posebno da povedu računa bošnjačke strukture koje blagonaklono i ponizno podržavaju Šmitovo iživljavanje nad suverenitetom BiH. 

"Jedini mogući doprinos nelegitimnog Šmita stabilizaciji prilika u BiH i ЕU putu jeste da čim prije spakuje kofere i napusti ovu zemlju, u kojoj ionako nije drag gost. Da ne zarađuje enormno visoku platu, ljudski bismo mu ponudili da snosimo troškove karte u jednom pravcu. Ovako - ništa. Ništa, jer je on upravo to“, zaključio je zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara BiH Staša Košarac.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: