Savjet ministara BiH

Imenovani članovi Upravnog odbora Instituta za nestala lica BiH

  • Izvor: ATV
  • 07.05.2024. 18:26

Savjet ministara BiH imenovao je danas Cviju Jurković, Borislava Cicovića, Еlvira Peštalića, Matu Jozića, Nihada Brankovića i Ljiljanu Bogdanović u Upravni odbor Instituta za nestala lica BiH.

Ovaj Upravni odbor zamijeniće privremeni Upravni odbor Instituta za nestale, koji je imenovan 2016. godine, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Članovi Upravnog odbora imenovani su na prijedlog Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice.

Na sjednici Savjeta ministara za članove Odbora Agencije za javne nabavke BiH imenovani su predstavnik Ministarstva finansija i trezora Igor Bevanda, predstavnici entitetskih ministarstava finansija Lidija Kalinić i Ljubica Leto, predstavnik Direkcije za evropske integracije Berina Turković i predstavnik Vlade Brčko distrikta Senad Tufekčić.

Za posmatrače u Odboru Agencije imenovani su Mirko Bošković u ime Spoljnotrgovinske komore BiH, Savo Еrić u ime Unije poslodavaca Republike Srpske, te Mersiha Jusić u ime Udruženja poslodavaca Federacije BiH.

Savjet ministara usvojio je izvještaj Ministarstva transporta i komunikacija o sprovedenoj proceduri po javnom oglasu za izbor i imenovanje generalnog direktora Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH po kojem je na ovu poziciju imenovan Zorislav Ivanović.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.