Život porodice Isak

Holivudska drama Rame Isaka za bh. tržište

  • Izvor: ATV
  • 20.02.2024. 19:13

Holivudska drama za bh. tržište, ovako građani u Srpskoj, ali i drugom entitetu opisuju život porodice Isak. Od samog dolaska Rame Isaka na poziciju federalnog ministra unutrašnjih poslova za njega se vežu skandali i život koji više priliči influenseru, nego ministru. Aktivni profili na društvenim mrežama sa hiljadama pratioca, snimanje vožnji helikopterom, službenim automobilima, kao i poze u stilu popularne serije „Piki Blajnders“. Među posljednjim objavama Rame Isaka je i ona gdje je bio u društvu sadašnjeg tiktokera, a nekadašnjeg osuđenog kriminalca koji je zatvorsku kaznu služio u zeničkom zatvoru.

"Koliko smo nisko pali kad ovi likovi i njima slični obavljaju javne funkcije", "Top lista nadrealista", "Stvarno smo beskičmenjaci šta dopuštamo", "Kad će u zadrugu, zna li se šta", "Ramo Isak zaposlio mačka kao psa čuvara" - ovo su samo neki od komentara, ali Ramu to i ne brine. On kaže time stiče samo popularnost. Kao da ne shvata odgovornost funkcije na koju je postavljen. 

"Rade mi samo promociju i reklamu, jer vidim lijepa slika je stavljena, 90% ljudi medijima gleda sliku i ne čita dole tekstove", kaže kratko Ramo Isak. 

Iz Srpske mu poručuju da se politička karijera ne gradi na estradizaciji i bombastičnim izjavama. Podsjećaju na jednu od Isakovih izjava kako će on hapsiti predsjednika Republike, što niti je u njegovoj nadležnosti niti ima zakonsko uporište. 

"Takvi političari igraju jednu epizodu i nakon te epizode oni prestanu više biti zanimljivi ljudima koji su ih potencijalno birali ili davali svoje glasove. Mjerilo sigurno svakog političara, ja govorim i o sebi, ali i sigurno svim svojim kolegama unutar SNSD-a jeste da ostavimo djela iza sebe", kaže Milorad Kojić, poslanik u PD PD BiH.

Mogao bi Ramo da dođe u Srpsku i nauči kako se gradi uspješna, dugogodišnja politička karijera ili da se zvanično počne baviti rijaliti emisijama, jer očigledno, kažu, ništa drugo i ne zna da radi.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: