Srpski član Predsjedništva BiH

Cvijanović čestitala 1. maj: Unapređenje prava radnika i jačanje privrednog ambijenta trajna obaveza

  • Izvor: ATV
  • 30.04.2024. 11:31

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku svim građanima, radnicima i sindikatima u Republici Srpskoj i BiH, povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada.

Ona je uz srdačne čestitke građanima poželjela da u dobrom zdravlju i raspoloženju provedu predstojeće prvomajske praznike.

"Obilježavanje 1. maja je  prilika da se podsjetimo na sve one koji su utrli put pravednijim i humanijim uslovima rada,  izgradnji boljeg društva i jednakih šansi za sve, ali i da istaknemo važnost čovjeka, kao najvažnijeg resursa današnjice“, izjavila je Cvijanovićeva.

Upravo zato, dodaje, unapređenje ukupnih prava radnika, njihovog materijalnog statusa, posebno u realnom sektoru, jačanje privrednog ambijenta, stvaranje novih radna mjesta i novih vrijednosti, trajna je obaveza svih nadležnih institucija.

„U želji da u narednom periodu svjedočimo stvaranju što boljih životnih uslova i poboljšanju ekonomskog standarda svih naših građana, još jednom vam čestitam Praznik rada“, rekla je Cvijanovićeva.

Pratite nas i putem Vibera