Srpski član Predsjedništva BiH

Cvijanović: Mrkonjić Grad ima dobru budućnost, imamo planove za dalje

  • Izvor: Agencije
  • 01.08.2024. 21:52

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je večeras da Mrkonjić Grad ima dobru budućnost i da je zadovoljna saradnjom ove lokalne zajednice sa republičkim institucijama.

Cvijanovićeva je izrazila zahvalnost lokalnim institucijama i svima koji su se trudili da ta saradnja sa Republikom Srpskom i njenim institucijama bude tako jaka.

"Imamo planove i za buduće vrijeme i iz toga razloga dolazi podsticaj od Vlade i nas koji djelujemo u okviru zajedničkih institucija. Želimo da pomognemo svim našim građanima na svaki mogući način, pa tako i građanima Mrkonjić Grada", rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je istakla da je ovo tradicionalno okupljanje u Mrkonjić Gradu i prilika da čestita slavu opštine Svetog proroka Ilije i Dan 11. mrkonjićke lake pješadijske brigade.

Dodik u Marićkoj: Uz crkvu, vjeru i okupljanje proslavljamo srpsko ime

Dodik u Marićkoj: Uz crkvu, vjeru i okupljanje proslavljamo srpsko ime

"Uvijek je zadovoljstvo biti ovdje. Ovo su okupljanja koja pokazuju snagu opštine ali isto tako opredijeljenost da se njeguje tradicija i da se pokaže privrženost vjeri, budućem razvoju", rekla je Cvijanovićeva.

Načelnik opštine Dragan Vođević rekao je da je Mrkonjić Grad ide u budućnost i da se ispunjava sve ono što se očekuje od Opštinske uprave.

"Sve ispunjavamo u zakonskim rokovima, stabilno funkcionišemo, svoja davanja isplaćujemo na vrijeme, nastavili smo niz dobrih projekata što se tiče ulaganja u omladinu, neprestano ulažemo u infrastrukturu. Puno toga je urađeno i na to sam ponosan", istakao je Vođević.

On je zahvalio svima koji su večeras došli kako bi prisustvovali obilježavanju slave opštine.

Pratite nas i putem Vibera