Banjaluka

Željko Kondić apeluje na Grad: Riješite problem sa pružnim prelazom u Mišinom Hanu

  • Izvor: ATV
  • 27.07.2024. 17:28

Mještani Mišinog Hana godinama se suočavaju s ozbiljnim problemom neoznačenog pružnog prelaza. Ova situacija je posebno alarmantna jer tuda svakodnevno prolaze automobili, stariji građani i djeca, a nedostatak signalizacije i rampe predstavlja ozbiljnu opasnost za sve učesnike u saobraćaju.

Željko Kondić iz mjesne zajednice Mišin Han uputio je apel GU Banjaluke da što prije riješi ovaj problem.

"Godinama imamo problem sa pružnim prelazom koji nema nikakvu signalizaciju ni rampu. Ovo je ozbiljna opasnost za sve nas, posebno za djecu i starije koji svakodnevno prelaze prugu", poručio je on.

Kondić je istakao da su mještani u više navrata obavijestili nadležne o ovom problemu, ali da do sada nisu dobili nikakav konkretan odgovor niti je preduzeta bilo kakva mjera za poboljšanje sigurnosti na pružnom prelazu.

"Više puta smo obavještavali nadležne o ovom problemu, ali do sada nismo dobili nikakav konkretan odgovor. Vrijeme je da Gradska uprava preduzme mjere i postavi signalizaciju i rampu kako bi se spriječile moguće nesreće. Pozivamo ih da što prije riješe ovaj problem i postave signalizaciju i rampu na pružnom prelazu. Naša sigurnost mora biti prioritet", ističe Kondić.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.