Ugostitelj

Vidačković: Došao sam na skup da tražim od Drinića svojih 5.000 KM

  • Izvor: ATV
  • 30.09.2024. 17:03

Na predizbornom skupu PDP-a, koji je sinoć održan u Bočcu, došlo je do manjeg incidenta kada se kod šatora pojavio ugostitelj Željko Vidačković tražeći kandidata za odbornika Nebojšu Drinića, poznatog kao Drina Trećina, tvrdeći da ga je prevario za 5.000 KM.

Vidačković je na skup došao kako bi tražio da mu Drinić, koji važi za desnu ruku gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, vrati novac koji mu je isplatio u kešu da bi mu učinio određenu uslugu. Međutim, ni uslugu, ni novac nije dobio.

Željko Vidačković ispričao je za ATV da je u Bočac došao privatnim poslom, odnosno kako bi obišao svoj šator na kojem se proslavljao rođendan. Kada je vidio da se u blizini nalazi šator, na kojem se održava tribina PDP-a, odlučio je da od Drinića traži svoj novac.

”Došao sam na skup i pitao da je li tu Nebojša Drinić, da mi vrati mojih 5.000 KM. Taj novac sam mu dao za uslugu zaposlenja, odnosno radnog mjesta. Obezbjeđenje mi je prišlo i pitalo: ”Šta je problem?”. Objasnio sam da sam drugim poslom došao tu, ali da sam, kada sam vidio skup, odlučio da od Drinića tražim svoje pare”, ispričao je Vidačković.

On kaže da mu je obezbjeđenje reklo da ”nije ni vrijeme ni mjesto za to”, te im je odgovorio da to nije bilo ni onda kada je dao novac, kada niko nije reagovao.

”Poslije mi je prišao policajac i odveo me do službenog vozila. Rekao sam mu da ništa nisam uradio. Nikoga nisam gađao, niti bio pod šatorom. Kasnije sam otišao u PS Lauš gdje sam dao izjavu”, rekao je Vidačković.

Pratite nas i putem Vibera