Član "Banjalučke laste"

Užice: Arsenić pobjednik 31. Skokova sa Starog željezničkog mosta

  • Izvor: SRNA
  • 19.08.2023. 18:32

Igor Arsenić iz Banjaluke pobjednik je 31. Skokova sa Starog željezničkog mosta u Užicu, drugoplasiran je Evald Krnić iz Tuzi kod Podgorice, a trećeplasirani prošlogodišnji pobjednik Dino Bajrić iz Sarajeva.

Takmičari iz Srbije, BiH i Crne Gore, njih 18, skakali su lastu sa visine od 16 metara, a to je posljednje takmičenje u sezoni.

Pobjednik, Igor Aresenić izrazio je zadovoljstvo što nakon pet godina pehar ponovo nosi u Banjaluku.

“Nije lako ovdje među najboljom konkurencijom da se napravi ovakakv rezultat, danas su svi sjajno skakali”, kazao je Arsenić.

Drugoplasirani Bajrić rekao je da su ovo bili najbolji skokovi u sezoni, da su presudile nijanse i da je žiriju bilo teško da ocijeni najbolje tri laste. 

“U Užice dolazim od 2008. godine i osjećam se kao u Sarajevu, jer me sve na njega podsjeća, ulice, mentalitet i gostoprimstvo, ovdje sam kao domaći”, kazao je on.

Trećeplasirani Krnić je saglasan da je konkurencija bila na visokom nivou.

“Odradili smo dosta skakaonica i ova je “Game of trones”, bukvalno su nijanse odlučivale i jako sam zadovoljan što se nalazim među prva tri”, naveo je Krnić.

Predsjednik žirija Branko Bogićević ocijenio je da je ovo bilo jedno od najboljih takmičenja u sezoni, ako ne i najbolje.

Pratite nas i putem Vibera

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.