SPS

Unčanin postavlja pitanja Mirni Savić Banjac: Gdje su odgovori na ključne probleme građana Banjaluke?

  • Izvor: ATV
  • 28.07.2024. 15:45

Izgleda da su odbornici PDP-a ili zanijemili ili su u ovim vrelim danima zaronili u morske dubine, tek na sva pitanja o Banjaluci odgovaraju poslanici, rekao je Milan Unčanin, portparol SPS-a. 

On se zahvalio Mirni Savić Banjac na pažnji koju je posvetila njemu lično, ali je istakao važnost da se ista pažnja posveti pitanjima koja se tiču svakodnevnog života građana.

"Gospođo Banjac, hvala Vam na tolikoj pažnji koju ste posvetili, kako rekoste, mladom Unčaninu. Bilo bi dobro da ovoliko vremena i pažnje imate i za građane i odgovorite im na neka od pitanja koja se tiču njihovog života," istakao je Unčanin, koji je postavio sljedeća pitanja:

"Zašto grad Banjaluka nema besplatne parking karte za borce Vojske Republike Srpske? Zašto maltretirate i ponižavate penzionere da dolaze po besplatne karte za prevoz i glume dekor sa slikanje gradonačelnika, kada ste mogli da im iste pošaljete na adresu? Da li će Grad uvažiti primjedbe mnogobrojnih Banjalučana koji su se na protekloj javnoj raspravi izjasnili protiv izmjena Regulacionog plana? Šta je sa roditeljima privatnih vrtića koji tvrde da ih je rukovodstvo Grada izigralo i obmanulo? Zašto je grad u haosu i zašto su zarasle i neuređene zelene površine? Zašto pojedina naselja nemaju vode?"

Na kraju, Unčanin je istakao:

"Vjerujem da ste kao odgovoran narodni poslanik upoznati sa ovim temama i da ćete u skladu sa vašom funkcijom odgovoriti onima čije bi interese trebalo da zastupate. Ili bar proslijediti pitanje mladom gradonačelniku, vašem šefu, koji je odgovoran za navedene teme i probleme".

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:50 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 20:30 Film: 16 blokova (12+)

    ''Film: 16 blokova (12+)