"Srpska te zove“

Pogledajte u kojim ulicama će sutra biti obustavljen saobraćaj u Banjaluci

  • Izvor: ATV
  • 17.04.2024. 13:09

Zbog održavanja velikog narodnog mitinga "Srpska te zove“ na Trgu krajine u Banjaluci doći će do određenih obustava i izmjena u odvijanju saobraćaja u gradu na Vrbasu.

Obustave saobraćaja trajaće od 16 časova pa do kad za tim bude potrebe.

U nastavku pogledajte u kojim ulicama će doći do obustava:

- ulici Kralja Petra I Karađorđevića - na dijelu od raskrsnice sa Ulicom Olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana

- ulici Olimpijskih pobjednika - na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom srpske vojske do raskrsnice sa ulicom Prvog krajiškog korpusa 

- ulici Kninska - na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa ulicom Milana Tepića

-ulici Vidovdanska - na dijelu od raskrsnice sa ulicom Milana Tepića do raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića

-ulici Prvog krajiškog korpusa - na dijelu od raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića do raskrsnice sa ulicom Olimpijskih pobjednika 

"Takođe, obavještavamo građane da će za vrijeme trajanja obustave saobraćaja linije javnog prevoza putnika koje saobraćaju navedenim ulicama biti preusmjerene alternativnim trasama“, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

U cilju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju Policijska uprava Banjaluka apeluje na vozače da u navedenom vremenskom periodu koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja u saobraćaju.

Pratite nas i putem Vibera

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.