SPS

Obradović: Zbog Stanivukovićevog navodnog razumijevanja ljudi, voda neće poteći

  • Izvor: ATV
  • 13.07.2024. 09:59

David Obradović iz Foruma mladih SPS GrO Banjaluka uputio je oštru kritiku na račun gradonačelnika Draška Stanivukovića zbog problema sa vodosnabdijevanjem u gradu. On je istakao da lažno saosjećanje gradonačelnika ništa ne znači građanima koji su danima bez vode. Vode u pojedinim naseljima nema već četiri dana dok živa u termometru prelazi 40 stepeni. Iako se Stanivuković poziva na to da je ovako bilo i prethodnih godina to nije istina, redukcija je bilo, ali po nekoliko časova, nikako nekoliko dana.

- Zbog njegovog navodnog razumijevanja ljudi, voda neće poteći, ali je zbog njegove četverogodišnje glume i nerada voda presušila. ‘Prosuta’ je u astronomski plaćene kružne tokove, besmisleni megafon, i holivudski život njegovih saradnika. Vodovodom se nestručno upravljalo, nije ulagano u proširenje kapaciteta, a broj priključaka je znatno povećan. Zbog toga nema vode. To je istina, sve ostalo je gluma - kaže Obradović.

Obradović je naglasio da je gradonačelnik morao biti svjestan problema sa vodosnabdijevanjem.

- Umjesto da građanima ponudi rješenja i odgovore, on im je nudio video klipove kako uživa u jahanju konja. Možda je time Draško htio da imitira kadrove „Planine Broukbek“, ali je činjenica da je od svega što je glumio u zadnje četiri godine najbolji u ulozi za koju se ne folira – nesposobnog razmaženka.”

- Lažni osmijeh i lažni zagrljaj ovoga puta ne pomažu. Tragično je što zbog toga ispaštaju ljudi. Građani zaslužuju odgovornu i efikasnu vlast koja će raditi u njihovom interesu, a ne vlast koja će ih ostaviti bez osnovnih uslova za život. Naš grad zaslužuje bolje, a građani ne smiju biti taoci nekompetencije i neodgovornosti aktuelne gradske vlasti - ističe Obradović.

- On je očigledno nedorasli i nesposobni jahač Banjaluke koji bi trebao da sjaše u oktobru. Draško van sedla znači vodu u česmama - zaključio je Obradović.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.