Šef kluba odbornika SPS

Milošević: Tražimo odgovore od Stanivukovića

  • Izvor: ATV
  • 18.07.2024. 09:40

Imajući u vidu da se gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković aktivno uključio u objašnjavanje značenja ćiriličnih slova u parku koji i nosi taj naziv, zahtijevamo od gradonačelnika da građanima odgovori na nekoliko važnih pitanja, poručio je šef kluba odbornika Socijalističke partije Srpske u Skupštini grada Banja Luka Darko Milošević.

"Prvo, tražimo od gradonačelnicima da se izjasni da li je završena javna rasprava na kojoj su građani mogli da iznesu primjedbe i sugestije na predložene izmjene regulacionog plana? Koliko zajednica etažnih vlasnika se izjasnilo da su protiv izmjena regulacionog plana i betonizacije grada Banja Luka?" Upitao je Milošević.

Iz Gradskog odbora SPS Banja Luka traže od Stanivukovića da javno iznese sve primjedbe koje su građani imali na dosadašnjim raspravama, kako bi javnost bila adekvatno informisana. 

"Šta ćete i da li ćete uvažiti zahtjeve građana koji su isključivo protiv gradnje novih lamela u njihovim naseljima i protiv prekomjerne betonizacije našeg grada", pita šef kluba odbornika SPS-a u Skupštini grada Banja Luka Darko Milošević.

S obzirom da svaki dan pominje kako sve radi u korist stanovnika ovog grada, iz SPS-a poručuju da je najmanje što sada može gradonačelnik učiniti jeste da odgovori jasno na pitanje - da li će uvažiti iznesene  zahtjeve građana Banja Luke?!

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: