Gradonačelnik

Još jedna Stanivukovićeva obmana: Kartice za popuste ne rade

  • Izvor: ATV
  • 09.09.2024. 14:44

"Kartice zdravog djetinjstva“, "Kartice zdravog odrastanja“ i "Kartice prijateljstva“ koje banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković dijeli stanovnicima Banjaluke obećavajući im popuste - ne rade.

Sa ovim karticama pojedine kategorije stanovništva ostvaruju navodne popuste ali, kako smo se uvjerili, one danas ne rade.

Banjalučani kojima su jutros kartice uručene, a sa kojima smo razgovarali, rekli su da one ne rade pa smo odlučili da posjetimo mjesta gdje je rečeno da će se kartice moći koristiti i uvjerimo se u njihove tvrdnje.

U Zoki marketu u kojem je navodno moguće ostvariti popust, radnici sa kojima smo razgovarali, zbunjeno su nas upućivali od jednog kolege do dugog. Na kraju, kažu, pričalo se da će kartice danas biti moguće koristiti ali ipak se to nije desilo.

Na Nešković pumpi u Banjaluci, gdje je takođe obećano da će se kartice moći koristiti, radnici kažu da ne mogu da se koriste sve kartice i tako ostvaruju popusti. Pojašnjavaju da se mogu koristiti kartice za popust za penzionere ali ne i one koje su namijenjene višečlanim porodicama.

Da Stanivuković ne bira način da dođe do jeftinih političkih poena i tako prikupi poneki glas, nakon što je u svom mandatu Banjaluku doveo na ivicu provalije, potvrdio je i ovom obmanom sa karticama.

Da sve bude još žalosnije, Stanivuković je danas organizovao još jednu predstavu na kojoj je uručio kartice penzionerima koje zapravo ničemu ne služe, osim da zauzimaju mjesto u novčaniku.

Obećao je gradonačelnik da će penzioneri jeftinije kupovati gorivo, lijekove i namirnice ali od toga, izgleda, ništa.

Kaže i da je ovo tek početak, te da će se kampanja širiti. Pojedini Banjalučani sa kojima smo razgovarali poručuju da im ovakva pomoć zaista nije potrebna.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.