Haotično stanje

Banjalučani ogorčeni: Ovo su djela Draška Stanivukovića

  • Izvor: ATV
  • 28.09.2024. 15:06

Nevrijeme koje je zahvatilo Banjaluku napravilo je potpuni haos u gradu, ali i ogorčenje građana na Gradsku upravu i gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Čitaoci našeg portala šalju nam video snimke i fotografije haotičnog stanja u Banjaluci i iskazuju svoje nezadovoljstvo zbog izostanka reakcije nadležnih.

"To su Draškova djela, a prije 4 godine dok je radio kampanju uređivao je 'šahovska' mjesta gdje najstarija populacija provodi vrijeme, a sada je kao vještačko jezero kod Delte", poručio nam je jedan čitalac koji je snimio potop na šahovskom igralištu u centru grada.

I nije centar jedini dio grada u kojem su vidljive gotovo apokaliptične scene.

Užasni prizori nam stižu i sa Istočnog i Zapadnog tranzita, iz Rebrovca, Drakulića, sa Lauša... Gotovo da nema naselja koje nije u haosu.

"Ljudi, ovo je potop", poručila je jedna građanka i poslala nam snimak na kojem se vidi kako se vozila doslovno probijaju kroz vodu na putu.

Podsjećamo, RHMZ je još juče izdao upozorenje na obilne padavine i moguću pojavu bujica. Uprkos tome, Gradski štab za vanredne situacije još nije održao sjednicu kako bi pokušao naći način da se haos bar ublaži.

Pratite nas i putem Vibera