Saobraćaj obustavljen

Banjalučani ogorčeni i bijesni: ''I, evo, vratili smo se nigdje nismo stigli''

  • Izvor: ATV
  • 29.09.2024. 11:58

Banjaluka danas ponovo grca u saobraćajnom kolapsu. I ovog puta haos na banjalučkim ulicama dozvolio je Grad Banjaluka koji je juče dao saglasnost za obustavu saobraćaja povodom održavanje manifestacije "4. Banjalučki maraton“ (10. Banjalučki polumaraton).

Vozači u Banjaluci, najblaže rečeno, ogorčeni su stanjem u Banjaluci.

Oni sa kojima smo razgovarali kažu da je stanje u gradu haotično.

"Treba da stignem do centra a ne znam kako ću. Haotično je svakako u zadnje vrijeme. Nema tu puno komentara. Ne osjećam se baš okej mada ja ne idem svaki dan na posao pa ja i nekako. Divim se ljudima koji svaki dan moraju da krenu sat-sat i po ranije da stignu na posao, oni su u stresu da stignu na posao. Ja im se divim. Nadamo se da će to brzo da se promijeni“, kaže jedna Banjalučanka sa kojom smo razgovarali.

Druga dodaje da su sat vremena pokušavali da prođu kako bi iz Borika stigli do centra grada.

"Mi smo krenuli na dječiju predstavu. Živim u Boriku ali smo se bojali nevremena pa smo krenuli autom do Dječijeg pozorišta. Sat vremena je trajala ta vožnja. Pokušavali smo da nađemo prolaz i, evo, vratili smo se nigdje nismo stigli. Blago je reći da smo razočarani, ljuti, ogorčeni. Ja stvarno nisam znala da je maraton danas i stvarno ne znam kome je palo na pamet da dopusti tu organizaciju u ovom kolapsu. To je, blago rečeno, katastrofa“, kaže ova Banjalučanka.

Jedan Banjalučanin kratko je rekao: "Gužva, evo kud god da pođem, ne mogu proći“.

Podsjećamo, zbog održavanja manifestacije "4. Banjalučki maraton“ (10. Banjalučki polumaraton) u Banjaluci je danas na snazi potpuna obustava saobraćaja.

Iz Policijske uprave Banjaluka su naveli da je Grad Banjaluka juče dao saglasnost za obustavu saobraćaja povodom održavanje manifestacije.

PU Banjaluka: Molimo građane za razumijevanje, uskoro normalizacija saobraćaja

PU Banjaluka: Molimo građane za razumijevanje, uskoro normalizacija saobraćaja

Iz Policijske uprave saopšteno je na koje ulice i u kojem periodu je na snazi obustava saobraćaja. Sve detalje o tome pročitajte u tekstu u nastavku:

Potpuna obustava saobraćaja u Banjaluci

Potpuna obustava saobraćaja u Banjaluci


Pratite nas i putem Vibera