"Еko-bel"

Akcija zaprašivanja komaraca počinje od ponedjeljka

  • Izvor: ATV
  • 30.08.2024. 19:01

Akcija suzbijanja odraslih formi komaraca sa zemlje u Banjaluci biće obavljena 2, 3. i 4. septembra od 19.30 do 22.30, najavljeno je iz preduzeća "Еko-bel", sa kojim Grad ima zaključen ugovor za vršenje ove usluge.

Prema operativnom planu ovog preduzeća, u ponedjeljak, 2. septembra od 19.30 do 22.30 zaprašivanje komaraca biće sprovedeno u naseljima: Lazarevo 1 i 2, Kumsale, Drakulić, Šargovac, Rakovačke bare, Derviši, Zalužani, Kuljani, Barlovci, Dragočaj, Ramići, Priječani, Mađir i Delibašino selo.

Naredni dan, u utorak 3. septembra u terminu od 19.30 do 22.30 zaprašivanje komaraca biće sprovedeno u naseljima: Lauš, Kočićev vijenac, Srpske Tolice, Šibovi, Paprikovac, Petrićevac, Česma, Zeleni Vir, Vrbanja, Nova Varoš, Rosulje, Debeljaci, Ada i Medeno polje.

U istom terminu, od 19.30 do 22.30 u srijedu 4. septembra, zaprašivanje komaraca biće sprovedeno u: Boriku, Novom Boriku, na Starčevici, u Centru 1 i 2, Obilićevu, te na podrčju Kampusa i Kastela.

Nadležni upozoravaju pčelare da za vrijeme suzbijanja komaraca preduzmu odgovarajuće mjere za zaštitu pčela, koje se sastoje u natkrivanju pčelinjih društava kartonima ili nekim drugim priručnim sredstvima.

U slučaju loših vremenskih uslova, građani će biti na vrijeme obaviješteni o naknadnom terminu akcije.

Podsjećamo, u ovom ljetnom periodu, preduzeće “Еko-bel“ d.o.o. obavilo je jedan redovni tretman suzbijanja komaraca na području grada Banjaluke, kao i dva korektivna.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:55 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:25 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)

  • 23:05 Serija: Red rok (16+)

    ''Serija: Red rok (16+)