Engleska

Vlasnik Lestera bio u helikopteru koji se srušio

  • 28.10.2018. 11:12

Vlasnik engleskog fudbalskog kluba Lester tajlandski milijarder Vičaj Šrivadanapraba bio je u helikopteru koji se srušio, a potom i zapalio na parkingu ispred stadiona, javio je BBC.

Jedan od očevidaca rekao je da je vidio igrača Lestera Kaspera Šmajhela kako istrčava sa stadiona ka mjestu nesreće.

Lester je sinoć na svom stadionu odigrao neriješeno utakmicu Premijer lige sa Vest Hem Junajtedom, a meč se završio sat vremena prije pada helikoptera.

Fotograf Rajan Braun, koji je izvještavao sa utakmice, rekao je da je helikopter uzletio sa terena stadiona, nakon čega je pao.

"Motor je stao i okrenuo se uz malu buku. Zavrtio se ukrug i potom se srušio, nakon čega je odjeknula eksplozija", rekao je Braun.
 

Tagovi:
  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?