Nije mogao da preboli gubitak sina

Umro otac stradalog fudbalera Emilijana Sale

  • 26.04.2019. 15:16

Otac argentinskog fudbalera Emilijana Sale koji je poginuo u avionskoj nesreći prije tri mjeseca preminuo je usljed infarkta.

Lokalni mediji javljaju da je 58-godišnji Horasio umro u Argentini nakon što je doživio infarkt. On je preminuo u svom krevetu.

– Ova godina nas ne prestaje šokirati lošim vijestima. Jutros u 5 sati me je pozvala njegova supruga i rekla mi da je umro. Nije mogao preboljeti Emilijanovu smrt – izjavio je gradonačelnik grada Progresa Hulio Muler.

Sala je putovao avionom iz Nanta prema Kardifu zajedno s pilotom 21. januara kada se avion srušio u Engleski kanal.

Prva potraga je bila bezuspješna, a potom je uslijedila druga potraga koja je finansirana privatnim sredstvima. Tijelo Emiliana Sale je pronađeno, te je identifikovano 7. februara. Na sahrani 28-godišnjeg fudbalera je bilo nekoliko hiljada ljudi.

Tagovi:
  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.