Tea ispisala istoriju! Mlada teniserka u Gradišku donosi dva pehara

  • 13.12.2020. 13:07

"Tenisko čudo" iz grada na Savi nastavlja sa velikim i istorijskim uspjesima.

Mlada teniserka Tea Kovačević proteklih sedam dana boravila je na Majorci gdje je nastupala na turniru "TEN-PRO Global Junior Tour at Rafa Nadal Academy" u dvije kategorije, do 10 i do 11 godina.

U svojoj kategoriji (U10) Tea je maestralno došla do zlatne medalje savladavši u finalu Isabel Johry (ENG) sa 2:0, po setovima 6-0, 6-0.

Nakon preokreta i poraza u finalu U11 od Abhinaya Balaji Tea je ipak uz mnogo sreće zauzela vodeće postolje i u ovoj konkurenciji. Tri djevojčice su se borile za prvo mjesto, a zbog izjednačenog set količnika i iznenađujućeg gem količnika koji je završio +3 za Teu u odnosu na druge dvije takmičarke osvojila je lidersku poziciju i u ovoj kategoriji.

"Istorija se ipak desila, hvala Bogu, hvala svima na podršci", napisao je Tein otac i trener Marko Kovačević.

(micromreza.com)

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:45 Film

    ''''Film

  • 00:55 Noćni program

    Noćni program