Maksimović za ATV: Ponosan sam na sve ovo što smo udarili

  • 26.05.2021. 21:57

Kad se izgubi ne možes da budeš sretan, ali ja sam maksimalno ponosan na sve ovo što smo udarili danas, rekao je za ATV trener Borca Marko Maksimović.

"Kad se izgubi ne možes da budeš sretan, ali ja sam maksimalno ponosan na sve ovo što smo udarili danas i svi ovi momci što su istračali danas.... Čavić je praktično naš junior, parirali smo Sarajevu, ja mislim da nemaju bolje u rosteru. Imali smo nekoliko situacija, postigli gol koji je bio ofsajd valjda, nisam siguran... Kad se dođe do penala to je lutrija, oni su bili spretniji. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu jer je Sarajevo trebalo da igra za duplu krunu", rekao je Maksimović za ATV.

Trener crveno-plavih apeluje na sve klubove da se spuste tenzije kada je u pitanju suđenje na utakmicama.

“Desilo se to što se desilo, ja bih apelovao na sve klube da ubuduće malo spuste loptu kada su u pitanju pritisci na sudije. Najvažnije je da smo odigrali muški, hrabro, protivnik je bolje šutirao penale čestitam im na trofeju. Igrali smo bez šest-sedam igrača, postigli smo gol koji je poništen, stvorili smo još nekoliko prilika i sa te strane možemo da budemo zadovoljni”, rekao je Maksimović.

Kapiten Borca Stojan Vranješ rekao je da današnji meč pokazao da Borac ima igrače na koje će moći da računa i u budućnosti.

"Možemo da čestitamo Sarajevu na Kupu. Danas smo pokazali da imamo igrače na koje možemo računati i koji možda nisu bili u prvom planu. Izgurali smo ovi sezonu na najbolji mogući način i pred nama je lijepa budućnost", rekao je Vranješ na ATV.

Tagovi: