Trener Igokee Dragan Bajić nakon utakmice

"Čestitke Zvezdi, treba da budemo ponosni na našu sezonu"

  • 11.05.2021. 20:43

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić čestitao je Crvenoj zvezdi na plasmanu u finale regionalne ABA lige, naglasivši da njegov tim nema za čim da žali i da je iza Aleksandrovčana odlična sezona.

Igokea je večeras poražena u Beogradu, u trećoj utakmici plej-of serije regionalnog takmičenja. Utisak je da je u ključnim trenucima ponestalo snage i koncentracije, ali to ne umanjuje Zvezdin uspjeh, koja je večeras bila bolji rival. 

"Trebamo da budemo srećni rezultatima koje smo napravili i da težimo ovome i naredne godine. Liga je ove sezone bila veoma kvalitetna i nikad zanimljivija. Mi smo u pregovorima sa većinom igrača, razgovaramo sa svima, u zavisnosti od toga ćemo praviti roster za narednu sezonu. Što se tiče ove utakmice, najvećim dijelom nismo bili na svom nivou. Problem je bila i povreda Klemonsa u trećoj četvrtini, ali napravili smo dosta grešaka u napadu i nije bilo koncentracije", rekao je Bajić. 

Osvrnuo se i na uvrede koje su došle od navijača Crvene zvezde, kojih je bilo u velikom broju na tribinama večeras.

"Moram da naglasim da Igokea kao klub, igrači i ja ovakve uvrede nismo doživjeli nigdje, kao što je to bilo večeras", poručio je Bajić.

Igokea se sada okreće obavezama u Ligi 6 prvenstva BiH.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.