U Skoplju

Tenisko čudo iz Srpske: Tea Kovačević osvojila novi ITF trofej

 • Izvor: ATV
 • 16.05.2024. 07:43

Mlada teniserka iz Gradiške Tea Kovačević, nastavila je sa dobrim rezultatima.

Ona je prije nekoliko dana u Skoplju osvojila novi ITF trofej.

Dva odigrana ITF turnira u životu sa nepunih 14 i oba osvojena, 11 odigranih singl mečeva i svih 11 pobjeda. Impresivno podatak. Sa ovim turnirom Tea će od ponedjeljka biti najbolje plasirani igrač iz Bosne i Hercegovine na rang listi ITF World junior

Samo je u finalnom dvoboju, i to u 1. setu,  Tea imala malih problema u igri sa veoma dobro raspoloženom talentovanom Grkinjom Lidijom Panagiotidu koja u drugom nije imala šansi. Finale je završilo sa 7:5. 6:0. 

Do finala je slavila protiv Ane Stojanovski (S. Makedonija) 6:0, 6:0, Lisane Bung (Nizozemska) 6:0, 6:1, Aleksije Nešković (Švajcarska) 6:2, 6:2 i Aleksandre Rangelove 6:4, 6:2.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.