Srpska se ponosi

Svečani prijem za osvajače medalja na ЕP u boksu

 • Izvor: ATV
 • 16.05.2024. 19:30

Republika Srpska ponosi se svojim bokserima koji su pod zastavom Srbije zablistali na Еvropskom prvenstvu u Beogradu.

Sara Ćirković je ponovo pomela konkurenciju i potvrdila raskoš talenta, dok je Dušan Veletić osvajanjem srebrne medalje napravio spektakularan rezultat. 

Tim povodom, predsjednik Republike Srpske upriličio je prijem za osvajače medalja te im čestitao na ogromnom uspjehu.

Olimpijske igre su iza ugla i bokseri su potpuno fokusirani na Pariz. Nadaju se medaljama što bi bilo ostvarenje sna. Boks na ovim prostorima napreduje ubrzanim korakom pa će Banjaluka u avgustu biti domaćin Еvropskog prvenstva za juniore. 

Dodik je najavio izgradnju bokserskog centra u Zvorniku čime bi se poboljšali uslovi za bavljenje ovim sportom. Prijemu u Palati predsjednika su prisustvovali i predsjednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, selektor ženske bokserske reprezentacije Srbije Mirko Ždralo te generalni sekretar Еvropske bokserske federacije Kiril Šekutjev.

Pratite nas i putem Vibera

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.