"Nastradao" Olajinka

Nigerijcu se prikrao iza leđa: Dječak ukrao dres fudbaleru Crvene zvezde, pa se dao u bijeg - VIDЕO

  • Izvor: Telegraf
  • 17.05.2024. 09:26

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak su porazili kruševački Napredak na stadionu "Mladost" sa čak 4:0 i tako se kolo pre kraja šampionata oprostili od gostujućih stadiona, makar kada je u pitanju prvenstvo.

Odličnu uvertiru pred finale Kupa sa Vojvodinom imali su crveno-bijeli, a Vladan Milojević je dao šansu čak desetorici takozvanih “bonusa”, odnosno igračima mlađim od 21 godine.

Na kraju utakmice fudbaleri su otišli ispred Delija i zajedno sa njima proslavile novo slavlje, a šou je tom prilikom ukrao jedan mališan, koji je vidno bio željan da dobije dres nekog od igrača.

Išao je od fudbalera do fudbalera, svakog pitao za suvenir, međutim nije naišao na pozitivan odgovor. Tada je riješio da uzme stvari u svoje ruke.

Prikrao se neopreznom Piteru Olajinki u jednom momentu, vidio da je Nigerijac držao u rukama, ali i iza leđa i uspio je da mu otme isti, navodi Telegraf.

Olajinka je odmah primijetio šta se događa i potrčao je za dječakom, koji se prethodno dao u sprint. Nije poznato da li ga je sustigao, a mi smo svakako gledali jednu vrlo simpatičnu scenu.

Pratite nas i putem Vibera