Pjevač

Sale Tropiko se oglasio nakon što mu je pozlilo u tržnom centru

 • Izvor: Pink
 • 11.06.2024. 15:39

Pjevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, završio je juče u bolnici.

Naime, pjevaču je pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je ubrzo stigla hitna pomoć.

Sale je zadržan u bolnici zbog dodatnih analiza, a kako prenose mediji, magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju periferni vertigo.

– Nakon brojnih analiza, rezultati su u redu. Zadobio je upalu srednjeg uva i samim tim se upalio centar za ravnotežu. Trebalo bi uskoro da bude pušten na kućno liječenje, te mu je preporučeno strogo mirovanje minimalno narednih 10 dana – rekao je izvor iz bolnice.

Sada se oglasio i pjevač.

– Hvala Bogu, dobro sam. Hvala na interesovanju. Rađene su analize i rečeno je da je super sve. Uskoro izlazim iz bolnice pa će biti prilike da razgovaramo, samo da stignem kući. Izvinjavam se u ime cijele ekipe zbog brojnih otkazanih događaja, nadoknadićemo sve – rekao je pjevač.

Podsjetimo, Tropiko bend nedavno je objavio album, a posljednjih nedjelja uveliko održava velike konverte u Srbiji i regionu. U petak veče Aleksandar Cvetković bio je specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović, te je sutradan nastupio na festivalu u Vodicama.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:43 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:50 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:55 Vremenska prognoza

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

 • 20:00 Еmisija: Bingo

  Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

 • 20:30 ATV Specijal: Krim

  Zavirili smo u najskrivenije, najljepše, ali i najmračnije kutke Krima. Otkrivamo: Šta su na krimskom poluostrvu radili Stari Grci? Gdje se nalazi kolijevka ruskog pravoslavlja? Kako je ovo rusko poluostrvo pomirilo antiku, orijent i vizantijsko nasljeđe?