Sezona u Grčkoj još nije zvanično počela, ali mnogi uveliko gledaju cijene aranžmana. Pored toga, interesuju ih i cijene omiljene hrane gotovo svih turista - girosa u ugostiteljskim objektima.
Cijena girosa pre početka sezone iznosi u ugostiteljskim objektima od tri od 4,5 evra, dok porcija košta 10 evra. Jedan Srbin je na društvenim mrežama objavio cjenovnik iz ugostiteljskog objekta u Pefkohoriju.
- Giros - 4,5 evra, porcija 10 evra
- Suvlaki (svinjetina) - 4,5 evra, porcija 10 evra
- Suvlaki (piletina) - 4,5 evra, porcija 10 evra
- Punjene ćufte - 5 evra, porcija 10 evra
- Pileći file - 5 evra, porcija 10 evra
- Hot dog - 2,4 evra
Pica košta od 6 do 12 evra, za roštilj je potrebno izdvojiti 14 evra. Što se tiče pića, frape je između 3 i 4 evra, kao i kapućino, dok je "domaća" kafa (Grčka) 3 evra.