Astrologija

Oni imaju čistu dušu: Horoskopski znakovi koji šire samo ljubav i dobrotu

 • 15.06.2024. 06:00

Jeste li zaintrigirani idejom čistih duša, onih pojedinaca za koje se čini da bez napora odišu pozitivnošću? U astrologiji se vjeruje da određeni znakovi posjeduju inherentno čiste duše, šireći radost i ljubaznost

1. Rak

Rakovi su poznati po svojoj brižnoj i saosjećajnoj prirodi. Pod vladavinom Mjeseca, duboko su u dodiru sa svojim emocijama i posjeduju urođenu sposobnost saosjećanja s drugima. Njihova iskrena briga za dobrobit ljudi oko njih čini ih prirodnim starateljima i osobama od povjerenja. Ako tražite utjehu i razumijevanje, Rak će vas sigurno saslušati bez osuđivanja.

2. Ribe

Ribe su oličenje empatije i osjetljivosti. Pod upravom Neptuna, planete snova i duhovnosti, posjeduju duboko razumijevanje ljudskog iskustva. Njihova saosjećajna srca vode ih da pomognu onima u potrebi, često žrtvujući svoje potrebe za dobrobit drugih. Ako ste u potrazi za prijateljem koji vas doista razumije na nivou duše, ne tražite dalje od Riba.

3. Djevica

Djevice se na prvi pogled mogu činiti suzdržanim, ali ispod njihove mirne spoljašnjosti krije se zlatno srce. Pod vladavinom Merkura, posjeduju oštar um i oštro oko za detalje. Njihova altruistična priroda ih tjera da ponude praktičnu pomoć onima kojima je potrebna, često idući iznad svega kako bi osigurali dobrobit drugih. Ako tražite smjernice ili praktična rješenja za životne izazove, Djevica će vam pružiti dobar savjet s iskrenošću i poniznošću.

4. Vaga

Vage su mirotvorci Zodijaka, vođeni dubokom željom za skladom i ravnotežom. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i ljepote, poseduju urođeni šarm i gracioznost koja privlači druge k njima. Njihova diplomatska priroda omogućuje im da vide obje strane svake situacije, što ih čini izvrsnim posrednicima i osobama od povjerenja. Ako vam je potreban prijatelj koji će uvijek nastojati vidjeti najbolje u vama i drugima, Vaga će biti vaša nepokolebljiva podrška, piše "Astrotalk".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 07:00 Еmisija: ATV jutro

  Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

 • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

  ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 10:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:15 Lovački saveti

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.