Malme

Večeras prvo polufinale Еvrovizije, nastupa predstavnica Srbije

  • 07.05.2024. 08:46

Prvo polufinale "Pjesme Еvrovizije", na kojem će nastupiti i predstavnik Srbije Teja Dora sa pjesmom "Ramonda", biće održano večeras u Malmeu.

Teja Dora večeras nastupa pod rednim brojem dva, a osim nje, nastupiće i učesnici iz još 14 zemalja - Kipra, Litvanije, Irske, Ukrajine, Poljske, Hrvatske, Islanda, Slovenije, Finske, Moldavije, Azerbejdžana, Australije, Portugalije i Luksemburga.

Drugo polufinale zakazano je za četvrtak, 9. maj, kada će nastupiti predstavnici 16 zemalja - Malte, Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke, Austrije, Danske, Jermenije, Letonije, San Marina, Gruzije, Belgije, Еstonije, Izraela, Norveške i Holandije.

Iz dva polufinala u veliko finale, planirano za subotu, 11. maj, plasiraće se po 10 najboljih zemalja, a direktno su se plasirale zemlje takozvane "velike petorke" - Velika Britanija, Italija, Njemačka, Francuska i Španija, kao i zemlja domaćin Švedska.

Za evrovizijski trofej ove godine bore se predstavnici 37 zemalja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)