Potpisali ga glumci

Scenario za "Prijatelje" ide na aukciju

  • 09.04.2024. 22:16

Obožavaoci "Prijatelja" će uskoro dobiti priliku da posjeduju dio istorije i da odaju počast njenoj pokojnoj zvijezdi Metjuu Periju.

Oli Lok, jedna od zvijezda popularne britanske rijaliti serije "Made in Chelsea", otkrio je svoje planove da na aukciji proda potpisani scenario koji poseduje za jednu od najpoznatijih epizoda serije.

Dugogodišnji rijaliti igrač planira da otvori nadmetanje za izuzetno retki scenario za epizodu "The One Where Rachel Has A Baby", dvodjelno finale osme sezone.

Oli prodaje scenario na aukciji kako bi prikupio sredstva za Fondaciju Metju Peri u čast pokojnog glumca "Prijatelja", koji je tragično preminuo 28. oktobra 2023, nakon što se utopio u svojoj hidromasažnoj kadi u 54. godini.

"Kao i većina ljudi, ja i moj suprug Geret smo veliki prijatelji i obožavaoci Metjua Perija, tako da je imalo smisla učiniti nešto da proslavimo njegov život i poštujemo njegovu posvećenost pomaganju ljudima u borbi protiv zavisnosti", rekao je Oli Lok i dodao:

"Odjednom mi je palo na pamet da bih mogao da uradim nešto posebno da pomognem Fondaciji Metju Peri", objasnio je on.

Odjevni predmeti koje bi trebalo češće prati

Odjevni predmeti koje bi trebalo češće prati

Olijev scenario je posebno poželjan, jer ga potpisuje svih šest glavnih glumaca: Metju Peri, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Dejvid Švimer i Met LeBlank.

"Ako se proda, doniraću dio prihoda Fondaciji Metju Perija", nastavio je Oli, prije nego što je primjetio koliko su mu memorabilije važne. 'Teško je odvojiti se od toga, ali se čini da je to prava stvar."

Licitacija je već otvorena za potpisanu skriptu, za koju se procjenjuje da će se prodati za 5.000–8.000 funti (6.329–10.126 dolara).

Scenario će ići ispod čekića u aukcijskoj kući Hanson Ros u Rojstonu, u Hertfordširu, u Еngleskoj, u petak, 12. aprila, piše Dejli Mejl.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok