Glumac

Ričar Gir nakon 35 godina otkrio tajnu sa snimanja filma "Zgodne žene"

  • Izvor: B92
  • 02.09.2024. 16:51

Holivudski glumac Ričard Gir opčinio je žene širom planete ulogom Еdvarda Luisa u romantičnoj komediji "Zgodna žena" ("Pretty Woman") iz 1990. godine.

Njegovu partnerku, prostitutku Vivijen, tumači oskarovka Džulija Roberts, a film je režirao Geri Maršal.

Radnja "Zgodne žene" prati priču o bogatom poslovnom čoveku Еdvardu (Gir), koji angažuje prostitutku Vivijen Vord (Džulija) da ga prati na nekoliko društvenih događaja. Međutim, Еdvard se zaljubljuje u nju i tada počinju problemi.

Gir je, na panelu na Venecijanskom filmskom festivalu, govorio o svojoj karijeri, između ostalog i o ulozi u Zgodnoj ženi, koja ga je proslavila.

Na platnu su se smenjivali kadrovi iz filma, a dok je išla scena u kojoj on sjedi na klaviru, a Vivijen ulazi i potom je on skida i postavlja na klavir, publika u Veneciji je oduševljeno aplaudirala. Gir je šaljivo prokomentarisao:

“Mislim, nikakva hemija”.

Potom je dodao: “Ovaj glumac i ova glumica očigledno nisu imali hemiju… Nisam to vidio dugo. To je seksi scena.” Ali, u suštini, bilo je to samo odijelo i dobra frizura. Glumio sam lika koji je bio gotovo kriminalno loše napisan", izjavio je Gir, a prenio Dedlajn.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: