Obajvljen trejler

Potpuna transformacija poznatog glumca za ulogu kralja Henrija

  • Izvor: B92
  • 13.05.2024. 13:15

Objavljen je trejler za istorijsku dramu Firebrand, koja govori o poslednjim godinama života engleskog kralja Henrija 8.

Film je nastao u režiji Karima Ainouza, a temelji se na romanu "Queen's Gambit" spisateljice Еlizabet Fremantle.

Glavnu i gotovo neprepoznatljivu ulogu Henrija 8donosi  britanski glumac Džud Lo, a njegovu poslednju suprugu, Ketrin Par, glumi oskarovka Alisia Vikander.

Radnja filma prati posljednje četiri godine kraljevog života i kraljičin pokušaj da preživi na dvoru, znajući da tu sreću nisu imale sve prethodne Henrijeve supruge, njih čak pet. 

Džud Lo komentarisao novu hit seriju na Netfliksu: "O, Bože..."

Scenario za film napisale su Henrieta Ašvort, Džesika Ašvorth i Rosan Flin, a ostatak glumačke postave čine Еdi Marsan, Amr Vaked, Sem Rajli, Rubi Bental, Brioni Hanah, Еrin Doerti, Simon Rasel Bejl, Mia Treapleton i druge zvijezde.

Za mnoge ljude pravo iznenađenje bilo je kada su shvatili ko u filmu glumi Henrija VIII. Ljudi su u komentarima pisali da je transformacija Džud Loa bila toliko dobra da ga nisu ni prepoznali.

"Ovo je najbolji trejler koji sam pogledao poslednjih godina. Uopšte nisam prepoznao Džud Loa. Morao sam dva puta da gledam trejler", "Čekajte malo, ovo je Džud Lo?!", "Pogledao sam više od pola trejlera prije nego što sam shvatio da Lo glumi Henrija. Nevjerovatna transformacija", "Oba glumca su se transformisala, ali Lo je neprepoznatljiv!", neki su od komentara. 

Uz to, mnogi su oduševljeni što će za promjenu gledati priču o jedinoj kraljici koja je preživjela brak s engleskim kraljem.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Gola nauka, dokumentarni program

    ' Gola nauka, dokumentarni program

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Mućke (12+) (R)

    '''' Mućke (12+) (R)