Bileća

Odigrana predstava "Mi čekamo bebu"

  • 06.10.2019. 07:44

Glumci Gradskog pozorišta "Teatar 21" iz Aleksinca odigrali su u Bileći predstavu "Mi čekamo bebu", koja na komičan način prikazuje način života mladih bračnih parova.

Predstava je odigrana u okviru projekta "Kulturno-istorijsko nasljeđe kultura i tradicija stare Hercegovine", koji je podržao kabinet predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Srbije, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, Uprava za dijasporu i Opština Bileća.

Direktor Gradskog pozorišta "Teatar 21" iz Aleksinca Milena Rašić rekla je da je predstava "Mi čekamo bebu" komedija u režiji Dragoslava Ranđelovića koja govori o životu mladih bračnih parova, o problemima i sitacijama sa kojima se susreću tokom bračnog života, a koje su neizbježne u današnjem modernom braku.

Glumci Gradskog pozorišta "Teatar 21" bilećkoj publici predstavili su se i sa predstavom za djecu "Semaforko".

Rašićeva je podsjetila da je aleksinačko pozorište i prije dvije godine gostovalo u Bileći u okviru saradnje dvije lokalne zajednice.

Projekat "Kulturno-istorijsko nasljeđe kultura i tradicija stare Hercegovine" ima za cilj promociju kulturno-istorijskog nasljeđa, srpskog jezika i ćirilice, tradicije i kulture.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.