"Bijeli lotos"

Miloš Biković dobio ulogu u američkoj seriji

  • Izvor: SRNA
  • 12.01.2024. 21:11

Popularni srpski glumac Miloš Biković glumiće u trećoj sezoni američke serije "Bijeli lotos" autora Majka Vajta, saopšteno je iz HBO-a.

Snimanje treće sezone planirano je tokom februara na lokacijama ostrva Koh Samui i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu.

Glumačku ekipu u seriji čine Kristijan Fridel, Morgan Orajli, Leko Petrovardijem i Šalini Pirs. Još nije poznato koga će tumačiti Biković.

Serija "Bijeli lotos", koja se emituje na HBO-u, jedna je od najbolje ocijenjenih serija u posljednje vrijeme. U dvije sezone dobitnik je "Еmi" nagrada.

Prva sezona premijerno je prikazana u julu 2021. godine i snimana je na Havajima. Imala je 20 nominacija za nagradu "Еmi" u 13 kategorija, a 10 je osvojila.

Druga sezona, koja je premijerno prikazana u decembru 2022. godine, snimana je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za "Еmi" nagradu, uključujući nominaciju za izvanrednu dramsku seriju.

Druga sezona do sada je osvojila četiri "Еmi" nagrade za kreativnu umjetnost.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.