Glumica

Kim Katral otkrila hoće li se pojaviti u novoj sezoni popularne serije

  • Izvor: Jutarnji.hr
  • 22.07.2024. 16:44

Glumica Kim Katral demantovala je da se ponovo pojavljuje u ulozi Samante Džouns u trećoj sezoni serije "And Just Like That".

Ovo je jako ljubazno, ali ne, napisala je na društvenoj mreži X popularna glumica Kim Katral odgovorivši na tvrdnju u kojoj je pisalo da će se pojaviti u sljedećoj sezoni serije kao legendarna Samanta Džouns.

Ranije se pisalo da će odraditi sve svoje scene u Londonu i da će za to dobiti ogroman honorar, budući da je poznato da nije u dobrim odnosima sa koleginicom Sarom Džesikom Parker.

– Ona ne sklapa lažna prijateljstva, neće sjediti i pretvarati se da je najbolja prijateljica sa Sarom, čak i da joj plate – rekao je izvor za Njujork Post.

Katral je odbila da učestvuje u nastavku serije “Seks i grad”, seriji “And Just Like That”, izražavajući svoje nezadovoljstvo Samantinom pričom. Zato što se na kratko pojavila u finalu druge sezone, mnogi su mislili da će se vratiti u trećoj jer je krajem 2023. otkrila da ju je zvala glavna direktorka sadržaja za HBO i Maks, Kejsi Blojs, i pitala šta može da učini da bi se glumica vratila projektu.

– Hmmm… pusti me da budem kreativna – otkrila je glumica ranije svoj odgovor. No, sada je Katral stala na kraj nagađanjima i otkrila da je obožavatelji ipak neće vidjeti u seriji.

Snimanje treće sezone serije “And Just Like That” krenulo je početkom ljeta, a premijerno će biti prikazana sljedeće godine na striming servisu Maks.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.