Pol Meskal

Glumac priznao da je zbog slavnog kolege na snimanju filma imao neopisiv strah

  • Izvor: 24sata.hr
  • 18.10.2024. 19:50

Pol Meskal igra glavnu ulogu u filmu "Gladijator 2", jednom od najvećih ovogodišnjih blokbastera koji u svjetske bioskope stiže u novembru.

Sudeći po do sada objavljenim trejlerima, očekuje nas senzacionalni epski spektakl, najveći film u dosadašnjoj karijeri Ridlija Skota, i očekivanja gledalaca i kritičara su ogromna. 

Da li slavnog reditelja očekuje trijumf kao sa originalnim "Gladijatorom" ili debakl kao sa "Napoelonom", saznaćemo uskoro.

Potpuno se zaledio

Pored Meskala, glavne uloge tumače Pedro Paskal i Denzel Vošington, a upravo je Vošington bio razlog Polovog straha na snimanju, što je otkrio u nedavnom intervjuu za GQ.

Mladi glumac je sada prvi put dijelio kadar sa holivudskom legendom i u početku je bio prestravljen. Kako je naglasio, taj osjećaj je opisao riječima "da se potpuno zaledio".

"Napravio sam cijeli scenario u glavi. Pomislio sam, uredu, danas je dan kada će i Denzel biti na setu. Bio sam toliko paralisan zbog toga, ali sam se onda sabrao i rekao sebi: 'Ovo je mnogo glupo. Imaš posao koji moraš da obaviš'", priča glumac.


Radnja dugoočekivanog nastavka "Gladijatora" događa se 20 godina nakon završetka prvog filma i prati Lucija (Meskal), koji je sa svojom porodicom živio u Numidiji, na sjeveru Afrike, kada su vojnici Rimskog Carstva pod vođstvom generala Marka (Paskal) pokrenuli invaziju na njegovu pokrajinu i odveli ga u ropstvo. On postaje rob i u gladijatorskoj areni traži osvetu. 

Tada počinje krvava borba na život i smrt u kojoj konce vuče Denzel Vošington kao Makrinus, bogataš koji upravlja svijetom gladijatora.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: