Banja Luka

Centralni muzički događaj ŽIVJETI SLOBODNO na tvrđavi Kastel 14. maja

  • Izvor: ATV
  • 10.05.2022. 09:26

UG Sloboda će 14. maja na tvrđavi Kastel organizovati centralni muzički događaj povodom obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom. Na istom će nastupiti najveće zvijezde domaće i regionalne muzičke scene DR NELE KARAJLIĆ, ZOSTER, TBF i SOPOT.

Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi razvije vrijednosti za njegovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj tokom 6 godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji, te kroz brojne kulturno – obrazovne sadržaje, omogućio im da razviju svijest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrijednosti.  

Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma. Početak nastupa bendova je u 19:30.

Cijena ulaznice za ovaj događaj je 15 KM. Na dan koncerta cijena ulaznice biće 20,00 KM. Prodaja ulaznica vrši se putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba , putem GIGSTIX prodajne mreže u svim većim centrima u BiH, kao i na Trgu Krajine u Banjaluci. 

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnom FB eventu: https://www.facebook.com/events/337925645063547 

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.


  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)