Legendarni muzičar

Bob Dilan publici strogo zabranio jednu stvar na koncertima

  • Izvor: Blic
  • 17.07.2024. 09:51

Bob Dilan najavio je da kreće na turneju ove godine, ali je upozorio fanove da moraju da se pridržavaju jednog pravila.

Legendarni muzičar zabranio je publici da koristi telefone za snimanje ili fotografisanje događaja. Svako snimanje će biti zabranjeno kada 83-godišnja pjevač izađe na binu za turneju “Rough and Rowdy Ways” 2024. u Velikoj Britaniji.

Bob, koji je sljedeći koji će dobiti biografski film svog života, imaće 10 nastupa u novembru 2024, uključujući tri noći u istorijskom Rojal Albert Holu u Londonu.

Turneja “Rough and Rowdy Ways” će biti završena na američkom tlu u septembru, a 4. oktobra će započeti u Еvropi, tačnije u Pragu.

Koncerti su u partnerstvu sa Yondr, kompanijom koja je specijalizovana za iskustva bez telefona. Prema njihovoj veb stranici, publika mora da ostavlja telefone u torbama po ulasku u zone u kojima su uređaji zabranjeni.

Obožavaoci Boba Dilana će imati svoje telefone sve vrijeme, ali ne mogu da ih izvuku iz torbe bez dodirivanja tačke za otključavanje dok odlaze sa “zabranjene zone”.

Organizatori se nadaju da će, ukidanjem mogućnosti fanova da koriste telefone, koncerti biti više “u skladu sa mnogim prošlim nastupima”.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.