61237a67c4829-Sport_1920x630.jpg

Domaća produkcija

Sport

Pored sportskog dijela centralne informativne emisije „ATV vijesti“ u kojem urednici i voditelji Andrej Knežević, Ivan Dragičević i Nikola Lučić donose pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija, ATV ima bogat i kvalitetan sportski program.

Kako bi skor bio najbolji za tim vesele i uvijek spremne ekipe sportske redakcije, naši sportski novinari sa terena izvještavaju sa najvažnijih domaćih sportskih manifestacija.

Naša sportska redakcija često gostuje i u okviru zabavnog programa. Sport je moćan i važan činilac svakog društva, i na svaki način ga poboljšava i donosi zabavu kojoj se uvijek rado vraćamo. Naša prva postava donosi sportske priče iz drugog ugla, sa terena i treninga, i naravno one o poznatim sportistima. Zato u studiju ATV-a vrlo često gostuju velika imena domaćeg i regionalnog sporta.

Pratite sportski program na ATV-u, jer vas zasigurno očekuju sjajne utakmice, borbe za najprestižnije titule, utakmice koje ste čekali, sportisti zbog kojih volite sport i dnevni prenos najvažnijih vijesti iz nimalo predvidivog svijeta sporta.