ATV

Послије вишедневне потраге

Језиве вијести: Пронађено тијело бившег њемачког кошаркаша и његовог сина

 • 18.09.2023. 20:26

Тужне вијести стижу са Мајорке, гдје је шпанска полиција потврдила да је послије вишедневне потраге на обали мора пронашла тијела некадашњег кошаркаша из Њемачке, Јана Бокмејера (53) и његовог сина (19) који су нестали за вријеме олује.

Kако је наведено у извјештају, његов син и он су испловили рано ујутро 27. августа из Менорке ка Мајорци, али их је задесило веома јако невријеме.

Никад изазовнија Наташа Беквалац: Дубоки деколте открио доста тога

Никад изазовнија Наташа Беквалац: Дубоки деколте открио доста тога

Због високих таласа они су нестали на мору, а тијела су пронађена седам дана касније у близини обале Мајорке на двије потпуно различите локације. Пошто је ријеч о страним држављанима, полиција је морала да уради и ДНK тестирање како би утврдила идентитете несталих, преноси Телеграф.рс.

Отишла најчистија душа Бањалуке: Посебна читуља за чика Алета

Отишла најчистија душа Бањалуке: Посебна читуља за чика Алета

Није јасно како је Бокмејер изгубио контролу над чамцем и због чега се упутио на пловидбу по лошем времену, знајући да је био искусан морепловац и има више од двије деценије искуства на мору.

Прије него што се отиснуо у те воде играо је за млађе селекције Њемачке, као и за многе њемачке клубове.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:10 Серија: Игра судбине (12+)

  Четврта сезона свима добро познате домаће серије 'Игра судбине'.

 • 21:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 21:45 Серија: Мердокове мистерије (12+)

  Прича је смештена у Торонто 1895. године и истражује занимљив свет Вилијама Мердока, згодног младог детектива, који користи радикалне форензичке методе попут скупљања отисака прстију како би решио неке од најјезивијих злочина у граду. Иако му се колеге подсемавају због његовог радикалног приступа и изложен је скептицизму свог шефа инспектора Брекенрејда , Мердок је често једини који може да реши случајеве.

 • 22:30 Тема дана

  Информативна емисија у којој са релевантим саговорницима и стручњацима из свих друштвено-политичких области разговарамо о актуелним темама, догађајима и личностима, износећи различите увиде и ставове, анализе и коментаре актуелности из земље и региона.

 • 22:40 Серија: Ред Рок (12+)

  Криминалистичка серија смјештена у измишљени приморски градић Ред Рок близу Даблина, доноси заплете везане за убиства и међусобне односе људи.

 • 23:05 Серија: Ескобар (16+)

  Подвизи озлоглашеног нарко-боса, Пабла Есцобара.