ATV

Родитељи се бунили

Харис Џиновић открио како је почела веза са Мелином

 • 18.09.2023. 21:41

Харис Џиновић годинама је у складном браку са супругом Мелином, али не говоре често о својој приватности.

Све је почело 2002. године, када је Мелина била на трећој години студија, а судбоносни сусрет догодио се у Сарајеву.

– Мелина и ја смо се упознали у Сарајеву. Све је то било спонтано, једноставно се десило. За сада нам добро иде, а шта ће бити послије, видјећемо. Све је кренуло из авантуре. Ни она ни ја нисмо се овоме надали – испричао је једном приликом пјевач.

Теа Таировић

Теа Таировић "запалила" мреже снимком: Мази се по тијелу и љуби доларе!

Kако је истакао, одједном су пожељели да крунишу свој љубав на неки начин и почели су да планирају потомство.

– Онда смо у једном тренутку рекли једно другом: “Хајде да направимо дијете”. Нико не зна хоће ли баш то бити прича за цијели живот – истакао је Џиновић.

– Ја сам се у свог мужа лудо заљубила и отишла са њим не размишљајући ни о чему другом, што је на крају испало супер. Међутим, са ове тачке гледишта, шансе да се то деси заиста су мале. Не знам колико је људи који су се залетјели тако као ми и да им је успјело да функционишу дуго и добро. Знате како се каже – “блиц брак, експрес развод”. Ми смо се напросто повезали – објаснила је креаторка.

Према њеним ријечима, код супруга је од самог почетка фасцинира начин размишљања и однос према животу, што се није промијенило ни у годинама које су услиједиле.

Харис је у једном од ријетких интервјуа признао да су се Мелина и он “једноставно нашли”, али није на почетку све протицало глатко. Због велике разлике у годинама, њени родитељи нису с одобравањем гледали на љубавну причу своје кћерке.

Никад изазовнија Наташа Беквалац: Дубоки деколте открио доста тога

Никад изазовнија Наташа Беквалац: Дубоки деколте открио доста тога

– У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама – испричао је једном приликом пјевач, преноси Блиц.

– Нас двоје смо 24 часа дневно заједно и била би глупост да није тако, јер одлично функционишемо. Ми смо се једноставно нашли. Било је ту свега и свачега у почетку, нисам ја лаган човјек, ваља ме испратити, захтјеван сам, али нисам знао да у мени постоји дио пластелина који се може обликовати – рекао је једном приликом Харис.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:10 Серија: Игра судбине (12+)

  Четврта сезона свима добро познате домаће серије 'Игра судбине'.

 • 21:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 21:45 Серија: Мердокове мистерије (12+)

  Прича је смештена у Торонто 1895. године и истражује занимљив свет Вилијама Мердока, згодног младог детектива, који користи радикалне форензичке методе попут скупљања отисака прстију како би решио неке од најјезивијих злочина у граду. Иако му се колеге подсемавају због његовог радикалног приступа и изложен је скептицизму свог шефа инспектора Брекенрејда , Мердок је често једини који може да реши случајеве.

 • 22:30 Тема дана

  Информативна емисија у којој са релевантим саговорницима и стручњацима из свих друштвено-политичких области разговарамо о актуелним темама, догађајима и личностима, износећи различите увиде и ставове, анализе и коментаре актуелности из земље и региона.

 • 22:40 Серија: Ред Рок (12+)

  Криминалистичка серија смјештена у измишљени приморски градић Ред Рок близу Даблина, доноси заплете везане за убиства и међусобне односе људи.

 • 23:05 Серија: Ескобар (16+)

  Подвизи озлоглашеног нарко-боса, Пабла Есцобара.