ATV

Почела америчку турнеју

Теа Таировић "запалила" мреже снимком: Мази се по тијелу и љуби доларе!

  • 18.09.2023. 18:07

Пјевачица Теа Таировић почела је америчку турнеју, а снимци с наступа у Чикагу усијали мреже што због хаљине, што због коментара о бакшишу.

Теа је већ одржала наступ у Чикагу, пред препуном салом, махом наших људи који тамо живе и раде, а снимак с наступа показао је и како се средила, плесала, али и зарадила.

Уредница РТС-а се потукла са ванбрачним партнером

Уредница РТС-а се потукла са ванбрачним партнером

Иако за овакав тип наступа није уобичајено да пјевачи добијају бакшиш од посјетилаца клуба, Теи је и то пошло за руком, па је у једном тренутку снимљена како плеше и мази се по тијелу, а потом љуби новчанице, преносу Телеграф.

Теа је узела неколико стотина долара, а изазовним плесом у дугој уској хаљини која је истицала њену извајану фигуру, публику је навела на “лудило”.

Кућа ужаса: Отац и кћерка били у вези и убијали своје бебе!

Кућа ужаса: Отац и кћерка били у вези и убијали своје бебе!

Због дијела на којем се види како заводљиво плеше, увија куковима, али и љуби новчанице настао је хаос у коментарима испод:

Апликација

Апликација "X" не ради? Корисници широм свијета пријављују проблем

“Kолико воли паре, нестварано”, “Брутална си, није ово ништа за тебе”, “Браво, бомбо покупи им све паре”, само су неки од коментара…

@teatairovic.mp3 CHICAGO 🇺🇸 #najednunoć #dance #american #usatour #teatairovic❤️ #club #clubamerica #koncert #nastup #likes #like #viralvideo #viral ♬ original sound - 𝘛𝘌𝘈 𝘛𝘈𝘐𝘙𝘖𝘝𝘐𝘊

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:40 Серија: Ред Рок (12+)

    Криминалистичка серија смјештена у измишљени приморски градић Ред Рок близу Даблина, доноси заплете везане за убиства и међусобне односе људи.

  • 23:05 Серија: Ескобар (16+)

    Подвизи озлоглашеног нарко-боса, Пабла Есцобара.