ATV

Објавила снимак вјеридбе

Контроверзна пјевачица се удаје за Бањалучанина

 • Извор: Аваз
 • 18.09.2023. 15:56

Контроверзна пјевачица Дуња Илић, власница чувеног хита “Шефица подземља”, ће ускоро стати на луди камен. Дуња је на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм објавила снимак вјеридбе, али није открила ко је њен вјереник.

- Нема хоћеш, нећеш – написала је пјевачица.

На снимку се види како он сједи на гарнитури поред ње и то у гаћама, ставља јој прстен с драгим каменом на руку, а испод објаве су се низале честитке са свих страна.

“Јао, честитке”, “Сретно и дуговјечно”, “Честитам, нека вас само срећа прати”, “Нека вам је са срећом”, “Душо моја, честитам од срца”, “Љубав, љубав и само љубав”, “Куме, да ми је чуваш и волиш највише на свијету” - само су неки од коментара.

Дуња је означила да је вјерена у мјесту Залужани, ***. Али, то није све. Пјевачица је открила да с будућим супругом ради на беби.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Серија: Ред Рок (Р)

  Ред Рок је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 12:35 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:50 Серија: Мердокове мистерије (12+) (Р)

  Прича је смештена у Торонто 1895. године и истражује занимљив свет Вилијама Мердока, згодног младог детектива, који користи радикалне форензичке методе попут скупљања отисака прстију како би решио неке од најјезивијих злочина у граду. Иако му се колеге подсемавају због његовог радикалног приступа и изложен је скептицизму свог шефа инспектора Брекенрејда , Мердок је често једини који може да реши случајеве.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.