ATV

Некадашњи Твитер

Апликација "X" не ради? Корисници широм свијета пријављују проблем

 • Извор: Новости.рс
 • 18.09.2023. 17:10

Апликација Икс (X) некад позната као Твитер не ради широм света.

Како корисници пријављују, постови се не учитавају како треба, а не ради ни мобилна ни десктоп апликација.

Твитер функционише за неке кориснике, али доста ствар унутар њега не ради, па су они веома фрустрирани, пише Дејли мејл.

Бивши премијер: Стратегија НАТО-а пропала - Русија није поражена ни изолована

Бивши премијер: Стратегија НАТО-а пропала - Русија није поражена ни изолована

"DownDetector", сајт који прати прекиде на мрежи, показује да области око Лос Анђелеса, Калифорније и дијелови Чикага, Илиноиса и Њујорка имају проблема.

Други дијелови свијета, укључујући Велику Британију, Кину и неке европске земље, такође имају проблема са Иксом.

Отприлике 49 одсто пријављених проблема наводи проблеме са апликацијом, 41 одсто са веб сајтом и 10 одсто са везом са сервером. Шта је изазвало нестанак, није познато.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:10 Серија: Игра судбине (12+)

  Четврта сезона свима добро познате домаће серије 'Игра судбине'.

 • 21:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 21:45 Серија: Мердокове мистерије (12+)

  Прича је смештена у Торонто 1895. године и истражује занимљив свет Вилијама Мердока, згодног младог детектива, који користи радикалне форензичке методе попут скупљања отисака прстију како би решио неке од најјезивијих злочина у граду. Иако му се колеге подсемавају због његовог радикалног приступа и изложен је скептицизму свог шефа инспектора Брекенрејда , Мердок је често једини који може да реши случајеве.

 • 22:30 Тема дана

  Информативна емисија у којој са релевантим саговорницима и стручњацима из свих друштвено-политичких области разговарамо о актуелним темама, догађајима и личностима, износећи различите увиде и ставове, анализе и коментаре актуелности из земље и региона.

 • 22:40 Серија: Ред Рок (12+)

  Криминалистичка серија смјештена у измишљени приморски градић Ред Рок близу Даблина, доноси заплете везане за убиства и међусобне односе људи.

 • 23:05 Серија: Ескобар (16+)

  Подвизи озлоглашеног нарко-боса, Пабла Есцобара.