ATV
PORTAL-VIJESTI.jpg

Domaća produkcija

Vijesti

ATV je medijska kuća koja je od samog osnivanja gradila svoj informativni program umijećem istraživačkog novinarstva, vrsnim uredničkim radom, ekipom iskusnih novinara i reportera prateći i izvještavajući o svim najvažnijim političkim i društvenim događajima koji su mijenjali kurs istorije. Od svih tačaka na Balkanu, preko Evrope i njenih institucija, pa sve do Amerike i Rusije – gotovo cijeli svijet zabilježila je naša kamera.

Preciznost, pravovremenost, objektivnost i istinitost ključne su vrijednosti kojima se odlikuje naš informativni program, a u okviru njega krovno mjesto zauzimaju 'Vijesti', naročito 'Centralne vijesti' koje kao prepoznatljiv brend naše medijske kuće postoje već 25 godina.

U godini obilježavanja velikog jubileja, 25 godina, jedan od naših strateških ciljeva bio je i redizajniranje 'Vijesti' kao osnovnog formata po kojem je televizija prepoznatljiva ne samo na domaćem, već i regionalnom TV tržištu. Modernim i jedinstvenim dizajnom, stvorenim kreativnošću i radom naših profesionalaca, započeće nova era izvještavanja i pomjeranja granica u izgledu i identitetu 'Vijesti' kao formata. Formata čiji su novinari bili i ostali čuveni po hrabrosti, brzini i nevjerovatnoj želji da javnosti donesu provjerene informacije i time ostvare jedinstven cilj medija – objektivno rasvijetliti stvarnost.

‘Kvalitet ‘Centralnih’ i svih ‘Vijesti’ ATV-a neupitan je od prvog dana, ali se uvijek trudimo i da ih poboljšavamo u svakom smislu, a ovaj put u vizuelnom. Novi, virtuelni studio, daće gledaocima jos bolji sadržaj, a svakako ćemo se truditi da im svaku priču približimo i prezentujemo na najbolji mogući način. Novi izgled studija, samim tim ‘Vijesti’, samo je još jedna potvrda da ATV ide u korak sa novim trendovima i da se svi zajedno trudimo da budemo još bolji. I na kraju, virtuelni studio je samo početak, čekajte sa nama i novu programsku šemu...’, izjavila je Milijana Kos, glavna i odgovorna urednica Informativnog programa.

Na programu ATV-a svakim danom možete pratiti 'Vijesti'  u 16 časova i 30 minuta i 'Centralne vijesti' u 19 časova, te 'Vijesti u 11 časova i 55 minuta i 13 časova i 55 minuta.

ATV ne odustaje od svoje misije – biti uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. To činimo već 25 godina.